menu

FUJI ELECTRIC

Within Fuji Electric’s Bangkok office renovation project is a small scale showroom space near the main entrance which is conceptually simple yet high on impact.

Decorated in dark blue, the wall is also etched with a frame with an image of the Earth, faintly lit by the dim internal lighting. Such a scene further highlights the imagery which directly reflects the company’s tagline, “to protect and preserve this beautiful planet for the future generations”.

Through the above mentioned arrangement of various elements, the visitors will browse through the exhibition of systems and solutions which is Fuji Electric’s fruit of research, and come to realize the problems that the planet face and the company’s effort in trying to solve them.

富士電機のバンコクオフィスのリノベーションプロジェクトでは、オフィスの入り口に小規模のショールームスペースを設けるにあたり、できる限りシンプルかつ顧客に対するインパクトある提案を求められた。

そこで、ダークブルーの壁に地球のイメージが印刷されたフレームが内部照明によってぼんやりと光る空間というアイディアを提案し、同社の「この美しい地球を次世代に残したい」というタグラインをダイレクトに反映させた。

これによって、ショールームに展示された様々な商品やシステムを見学していくうちに、同社の全てのソリューションが最終的に目指している大きな目標に訪問者が気づくという仕掛けとした。

EN / JP
Client : Fuji Electric (Thailand) Co., Ltd.
Interior Design : FAST SPACE DESIGN CO., LTD.
Interior Decoration : FAST SPACE DESIGN CO., LTD.
Photo : Wison Tungthunya & W Workspace