menu

Panasonic Appliances Vietnam

“Enhanced Living Experience through Space/Spatial Design”

This project is a re-interpretation of the Panasonic Vietnam’s first showroom area adjacent to the washing machine factory. The design preserves the natural dynamics of circulation and at the same time emphasizes the depth and wideness of the spatial environment, creating dynamic spatial quality not found anywhere else, thus forming Panasonic Appliance’s unique appeal. Importance is placed on the balance between the feelings of openness and privacy, and boldness and delicateness.

The use of simple color palette such as White, Moss Green, Maple Wood and Dark Grey also helps to convey the idea of “Improvement in Living”, a vision that Panasonic Appliance aims to project onto their company space.

「くらしの向上を目指すヴィジョンを表現した空間」

パナソニックのベトナム初の洗濯機工場に併設されたショールームの設計。空間に存在する大きな流れを大切にすると同時に、スペースの奥行きや広がりを意識した構成にすることでダイナミックさが生まれ、パナソニックブランドとしての力強さをアピールする。開放感とプライベート感、大胆さと繊細さ、それぞれのバランスを大切にした上で、白、モスグリーン、メープル、ダークグレーのみからなるシンプルなカラーパレットを採用、「くらし」の向上と社会の発展を目指すパナソニックのヴィジョンを空間に表現した。

EN / JP